Ariadna Pastor

Actriu i guionista

Cristina Colomer

Pianista i directora cors

Cursa la llicenciatura d’Interpretació a l’Institut del Teatre i posteriorment un Màster online de Creació de Guió Audiovisual a la UNIR. Des de llavors compagina les seves feines com a actriu amb l’escriptura de dramatúrgies teatrals i guions audiovisuals per televisió i cinema. Com a actriu ha participat en muntatges teatrals com “Somni d’una nit d’estiu”, de Pirates Teatre (Seca Espai Brossa) o “Llull a la Ciutat Nova” (Teatre Nacional de Catalunya) i en sèries de televisió com “La Riera” (TV3) o “Ciencia Forense” (TV1). Com a dramaturga és guanyadora del Festival Píndoles en dues edicions, amb els textos “El Progrés” (2015) i “L’increïble Home Bala” (2017) i ha participat en l’adaptació de “Somni d’una nit d’estiu” dels Pirates Teatre i en la dramatúrgia de “Balneari Maldà”. Com a guionista treballa en la producció de la seva primera minisèrie, “Finisterre”. També és una apassionada de la música i des de fa pocs anys estudia violí com a hobby. 

   Cursa els seus estudis musicals superiors al Conservatori Superior de Música del Liceu.

És professora de piano de l’Escola de Músics des del 2000 i actualment la cap d’estudis.

Directora de corals dels centres públics i concertats del projecte els Cors de Ciutat Vella i juntament amb músics de l’Escola de Músics ha realitzat més d’una vintena de musicals en les escoles del districte.

Ha col·laborat en la creació de dos musicals juntament amb Damià Riera “Les aventures de l’EM” i amb Francesc Pascual i Yolanda Mallofré “la Música ens ensenya”. Compon i arranja obres per a les seves corals infantils.         Fundadora del cor Musicals’ Choir amb nois i noies del Districte de Ciutat Vella. Actualment participa amb el projecte Barris en Dansa.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now